Innerlijke Kracht 

Zelfbeeld - empowerment - eigenwaarde - liefde voor jezelf

Joke-57.jpg

EIGENWAARDE

ei-gen-waar-de (de; v)

Gevoel van eigenwaarde,

gevoel van hetgeen je waard bent, zelfrespect

DSC05828-Edit.jpg

Coaching - Therapie

We komen allemaal wel eens op een moment in ons leven dat we even moeten stilstaan, dat we botsen of dat we het even niet meer zien. Ik neem je mee om je terug in je eigen kracht te zetten. Lifecoaching of indien de rugzak echt niet alleen te dragen valt, therapeutische coaching. Je staat er niet alleen voor.

Online Coaching en wandelcaching zijn ook mogelijk.

€70/uur 
Dorien-20_edited.jpg

Coaching rond sensualiteit en sexualiteit

Wil je graag (terug) je sensualiteit ontdekken? Of ben je angstig voor je eigen sexualiteit of heb je een rem om deze te exploreren?

We gaan samen op zoek en op ontdekkingsreis naar je innerlijke queen.We doen dit via gesprekken maar we gaan soms ook interactief aan de slag met bijvoorbeeld initiatie sensuele dans en foto's. We volgen het traject dat bij jou past.

€70/uur 
Dorien-31.jpg

Boudoir Coaching

Je wilt een Boudoir Fotoshoot doen, maar je voelt je eigenlijk te onzeker of je bent bang dat de zenuwen je te veel parten gaat spelen. Dan is het mogelijk om voor de shoot een Boudoir Coaching te doen. We nemen dan extra de tijd om je zelfvertrouwen een boost te geven en besteden we extra aandacht aan 'how to pose"

€70/uur 
Tanja-13.jpg

Female Power Traject

In dit traject werken we in 5 sessies rond eigenwaarde en zelfbeeld waarna we in de laatste sessie een Boudoirshoot inplannen. Een fantastische en unieke manier om die eerste stappen te zetten om jezelf weer graag te leren zien.

Coaching en fotografie zijn een geweldig duo die je er bij kunnen helpen om met een brede glimlach jezelf weer te kunnen omarmen.

En het is nog plezant bovendien !

Inclusief een fotoboekje met 10 foto's van je stralende zelve (al zie je dat misschien nu nog niet)

€699/traject 
Joke-18.jpg

Narcisme Coaching

Narcisme is overal rondom ons. Misschien herken je het (nog) niet, maar je hebt er zo goed als zeker mee te maken gehad. De destructieve gevolgen van een relatie (partner, ouder, vriend(in), kind,...) met iemand met een narcistische persoonlijkheid kunnen gigantisch zijn.Het kan ervoor zorgen dat je jezelf volledig kwijt geraakt. Ik help je om jezelf weer te vinden. Ik help je weer recht te staan en reik je tools aan om met deze persoon om te gaan als deze nog in je leven is.

€70/uur 
Ilonka-3_edited.jpg

Angst therapie

Angsten, we kennen ze allemaal. 

Maar soms bepalen ze ons leven of hebben ze een te groot effect op de dingen die we graag willen bereiken of willen doen. Samen bekijken we waar jouw angst vandaan komt en gaan we op zoek om te kunnen omgaan met de angst en zelfs deze uit jouw leven te bannen. Dit kan gaan over fobieën, paniekaanvallen, obsessief-compulsief gedrag of gewoon die "kleine' angsten van het dagelijks leven die er niet meer moeten zijn.

€70/uur 
DSC03864-Edit.jpg

CONTACTEER ME

Laarstraat 43

2160 Wommelgem

0491 31 81 18

info@fotografielarosa.be

Dank je wel voor je bericht!

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon