top of page

La Rosa is een verhaal. Een verhaal van terug rechtstaan, een verhaal van liefde en van kracht. Van liefde voor jezelf, van jezelf terugvinden en je plaats in de wereld terug in te nemen.

Zoals het tintelende, onverslaanbare gevoel wanneer je je zachtjes laat zakken in het warme badwater. Of de geur op je huid van de eerste lentezon. Het is (terug) voelen dat je leeft. Het is kiezen voor jezelf omdat je het waard bent.

Elke vrouw heeft een pure kracht in zich. Het is een superpower waarmee ze de wereld kan veroveren. Jouw wereld. Jouw plaats. Het kan zich op een hele kleine manier manifesteren. Bijna onzichtbaar zelfs. Maar het is er. Altijd.

Het kan er al staan als een robuuste boom of het kan zich stilletjes ontluiken als een bloeiende roos. Vrouwelijke kracht is onverwoestbaar, het kan zich plooien en buigen, misschien bijna breken, maar verdwijnen doet het niet. Ook al denk je misschien van wel.

Het maakt niet uit in welke fase je van je van je leven bevindt. Het maakt niet uit of je al enkele etsen van het leven meedraagt of dat je nog een onbeschreven boek bent.

Het doel van La Rosa is om de wortels van de boom zich nog steviger te laten verankeren en het geven van water en zuurstof aan de roos om deze volop te kunnen laten bloeien.

DSC04048-Edit.jpg

LA ROSA

Boudoirfotografie 

Female Coaching

Tinneke is mijn naam

 

Gepassioneerd door het leven

Gepassioneerde en professionele fotograaf

Gepassioneerde en gediplomeerde therapeutische coach

Gepassioneerde en opgeleide Burlesque danseres

Gepassioneerd door jouw verhaal

ENKELE ERVARINGEN

'Ik blijf onder de indruk hoe mooi je de foto's hebt gemaakt en verwerkt hebt. Ik zal een hele mooie herinnering houden aan heel de ervaring.' P.

'Zo schoon, amai, mijn gezicht blijft staan op een gigantische lach. Ik kan het niet laten om ze steeds weer te herbekijken.' I.

'We vinden je foto's fantastisch. En wat een ervaring! P.

'Super fotografe die je meteen op je gemak doet voelen. Fantastische boudoir ervaring met als resultaat classy en sexy foto's die de hele wereld mag zien. Dank je wel, Tinneke !! X' S.

DSC03864-Edit.jpg

CONTACTEER ME

Laarstraat 43

2160 Wommelgem

0491 31 81 18

info@fotografielarosa.be

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
DSC05941-Edit.jpg
bottom of page