top of page
BW 8-2-64.jpg

Golden Workshop

 4 uur

Een exclusieve combinatie van groepscoaching rond eigenwaarde en initiatie Burlesque dans. De focus ligt op plezier maken, maar we gaan net dat tikje dieper waardoor er ruimte ontstaat om je zelfvertrouwen te laten groeien.

Krijg je er al een beetje zin in of wil je je wat meer informatie? Aarzel niet en contacteer me gerust.

€75/persoon 
€350
Ook mogelijk om privé te boeken vanaf
5 personen
  • Facebook
  • Instagram
BW 8-2-91.jpg

Diamond Workshop

2 daagse - 2 x 5 uur

Exclusief en intens. Een ongelooflijk fijne interactieve manier om je zelfbeeld en zelfvertrouwen weer een mooie plaats in je leven te geven.Dit doen we door middel van groepsgesprekken, actieve coaching, initiatie Burlesque dans en een 'I love myself' fotoshoot (met een 'how to pose' initiatie).

Inclusief lunch, 5 foto's en goodiebag.

€299/persoon 
€350
Ook mogelijk om privé te boeken vanaf
5 personen
  • Facebook
  • Instagram
WorkshopB 20-4-19-98.jpg

Burlesque Workshop

3 uur

Geweldige activiteit om te boeken voor vrijgezellenfeestjes, vriendinnen avondjes of zelfs voor teambuildings.Het geeft een boost aan je zelfvertrouwen en het is nog ongelooflijk fun bovendien. Ook mogelijk om te combineren met een fotograaf zodat je er nadien extra fijne herinneringen aan overhoudt

vanaf €30/persoon 
€350
Ook mogelijk om privé te boeken vanaf
5 personen
  • Facebook
  • Instagram

ENKELE ERVARINGEN

'Super toffe vrouw waar je u instant gemakkelijk bij voelt, iemand met passie voor haar vak en met overtuiging dat iedere persoon mooi is. Een echte aanrader!! Niet 5 maar 10 sterren zou ze moeten krijgen.' K.

'Ik heb een superervaring gehad bij Tinneke. Ik was een beetje bang en er ongemakkelijk voor, maar Tinneke heeft dit echt heel goed opgevangen. Ik heb er echt van genoten. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.' E.

'Zot mooi, fantastisch, geweldig, prachtig....geen woorden voor.' K.

'Ik voelde me zo op mijn gemak bij je, en een boost voor mijn zelfvertrouwen. Echt op en top genoten.' L.

bottom of page